• Sport
Faktor

Elég ideges Ronaldo a magyar meccs előtt - videó

A portugál labdarúgó-válogatott nagy erőkkel készül a magyar válogatott elleni mérkőzésre, mert Portugália eddig nem nyert mérkőzést az idei Eb-n. A portugálok sztárja, Cristiano Ronaldo még nem lőtt gólt, most frusztráltságát egy riporteren vezette le.

Fotó: Europress - Matthias Hangst/Getty Images

Fotó: Europress - Matthias Hangst/Getty Images

Ma rendezik a labdarúgó Európa-bajnokság utolsó csoportmeccseit, pályára lép Magyarország is. A már biztos továbbjutó magyar válogatott ellenfele az eddig nyeretlen Portugália lesz. Az F-csoportot jelenleg vezeti Magyarország, Portugália a harmadik helyen áll 2 ponttal. A döntetlennel mindkét válogatott továbbjutna, Magyarország valószínűleg maradna csoportelső, míg Portugália legrosszabb esetben harmadikként megy tovább.

A mérkőzésre készül Portugália is, mert amennyiben kikapnak, akkor véget ér számukra a torna. A Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo lehet az Európa-bajnokságok történeték első játékosa, aki négy tornán is gólt szerez. Izland és Ausztria ellen ez nem sikerült neki, szerzett egy érvénytelen fejesgólt, kapufát rúgott tizenegyesből, és több próbálkozását hárították a kapusok.

Ronaldo ma a csapattársaival sétált Lyonban, ahol egy riporter próbált meg feltenni neki egy kérdést. A riporter többszöri elutasításra is próbálkozott, amit Ronaldo megelégelt, és a mikrofont dühösen egy tóba hajította - írja a Ripost.

A Magyarország-Portugália mérkőzés 18 órakor kezdődik, a meccset ÉLŐBEN követhetik a Faktoron.

Kommentek:

Top 0