• Külföld
Faktor

Eldurvult az ártatlannak induló Pokémon Go-s tréfa - videó

Egy nő a testvérét szerette volna megtréfálni. Elhitette vele, hogy újra kell kezdenie a játékot.

A Pokémon Go őrület egyre nagyobb, sorra jelennek meg a furcsa, néha pedig balesetről szóló hírek a játékkal kapcsolatban.

Nagy Pokémon Go rajongó az a férfi is, akit húga viccelt meg. A férfi 26-os szinten állt, testvére pedig egy új fiókot csinált a játékhoz, hogy elhitesse vele, visszakerült az első szintre.

A férfi gyakran kocsival furikázik Pokémonokra vadászva, miközben húga fogja be neki a szörnyeket. Így történt ez most is, a nő azonban hirtelen közölte a férfivel, a játék azt mutatja, 1-es szinten áll. A férfi megpróbálta újraindítani a játékot, de mivel ez sem oldotta meg a problémát, kiszállt a kocsiból és azt mondta, 60 órát töltött a játékkal, most befejezte.

A nő próbálta nyugtatni, hogy biztos helyre lehet hozni, a férfi azonban mérgében a földhöz vágta telefonját. A nő ekkor vallotta be neki, hogy az egész csak egy vicc volt. A férfi ledöbbent, majd felvette a mobilját a földről, és elhajtott a kocsijával, otthagyva testvérét és egy másik lányt, aki kamerázta az egészet - írja a Mashable.

A nő azt mondta, a férfi visszament értük, a telefonjának javítását pedig kifizetik.

Kommentek:

Top 0