• Sport

Eldőlt, hogy melyik szám lesz a magyar csapat Eb-indulója

Vasárnap délután a szurkolók a Budapest Parkban elbúcsúzhattak a magyar labdarúgó-válogatottól, amely 44 év után jutott ki ismét az Európa-bajnokságra. A bulin megválasztották a magyar csapat hivatalos indulóját is, a Soho Party slágere lett a befutó. Magyarország pénteken gól nélküli döntetlent játszott Elefántcsontparttal.

A magyar válogatott kijutott a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra, ahol az F-csoportban Ausztria, Izland és Portugália lesz az ellenfél. A magyar válogatott pénteken felkészülési mérkőzést játszott Elefántcsontparttal, a meccs végeredménye 0-0 lett. Magyarország még egy barátságos találkozót játszik a kontinenstorna előtt, június 4-én Németország lesz az ellenfél.

Mivel a tornára 44 év után jutott ki először a válogatott, ezért az MLSZ egy búcsúbulit szervezett a válogatottnak, ahol a játékosok és a szurkolók együtt partizhattak a külön erre az eseményre készült számokra.

A Budapest parkban többek közt a PASO, a Firkin, a Brains, az Ocho Macho, a The Biebers, a Soerii & Poolek, Pixa, Náksi Attila és Lotfi Begi is fellépett. A szurkolók eredetileg a hat döntőbe jutott dal közül decibelméréssel döntötték volna el azt, hogy melyik szám legyen a magyar Eb-induló, de ez végül elmaradt.

A közönség a buli végén elénekelte a Soho party (Az éjjel soha nem érhet véget) slágerét, így ezt a dalt választották meg.

A számot itt meghallgathatja:

Top 0