• Külföld
Faktor

Eldőlt, ez lesz a hírhedt sorozatgyilkos holttestének sorsa

Hárman is pereskedtek Charles Manson holttestéért.

Unokája nyerte meg egy kaliforniai bíróságon azt a bizarr pert, amely a novemberben elhunyt hírhedt bűnöző, Charles Manson holttestéért folyt.

A Kern megyei bíróság ítélete szerint Jason Freeman kaphatja meg nagyapja testét, amelyet halála óta a bakersfieldi halottasház hűtőkamrájában őriztek - írja az MTI.

Freeman korábban azt mondta, hogy elhamvaszttatja nagyapja holttestét, és szétszórja hamvait, hogy békében nyugodhasson.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Az állapotos Sharon Tate színésznő és további nyolc ember meggyilkolásában betöltött szerepéért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Manson egy bakersfieldi kórházban hunyt el 83 éves korában.

  Manson holttestének kiadatásáért az unoka mellett egy magát Manson vér szerinti fiának valló férfi, Michael Brunner és Manson egy barátja, Michael Channels is keresetet nyújtott be a bíróságra. 

  Channels, aki gyűjtötte és árulta a Manson-relikviákat arra hivatkozott, hogy a szektavezér végakarata szerint jár el. Mint mondta, Manson hamvait akaratához híven egy sivatagban szórná szét. A bíróság szerint azonban a végrendelet nem felelt meg a hitelesség követelményeinek.

  Brunner anyja az úgynevezett "Manson családnak" nevezett szekta tagja volt. Brunner születési dokumentumaiban Mansont nevezték meg apaként. Az örökség iránti igényét azonban elvesztette, mivel anyai nagyszülei örökbe fogadták.

  Kommentek:

  Top 16