• Külföld
Faktor

Óriási kavarodás a reptéren, több száz utast akasztott ki a légitársaság

Két Romániába tartó gép utasainak is bosszúságot okozott egy légitársaság.

A londoni Luton repülőtéren tévedésből elcserélték a Kolozsvárra és a dél-romániai Krajovára (Craiova) repülő WizzAir-járat utasainak csomagjait - írja az MTI.

A hétfő hajnalban történt incidensről a Mediafax hírügynökség számolt be. Az egyik utas elmondása szerint a kolozsvári gép mintegy 100 utasának nem érkezett meg a csomagja Kolozsvárra. Ezek helyett a krajovai gép utasainak a csomagjait vették ki a kolozsvári gép csomagteréből. Hozzátette: a hiányzó csomagjaikról nem kaptak tájékoztatást, de arra a következtetésre jutottak, hogy ezek Krajovára kerülhettek.

A Stiridecluj.ro portálnak egy pórul járt utas elmondta, a kolozsvári járat csaknem két óra késéssel indult Londonból, és a repülőtéren a krajovai indulásra várakozó gép mellett állt. Ez okozhatta a tévedést.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A WizzAir illetékese a Mediafax hírügynökségnek megerősítette, hogy a Romániába tartó két járat utasainak a poggyászai nem érkeztek meg a célállomásra. A társaság bocsánatot kért a kellemetlenségekért, és arról biztosította az utasait, hogy amilyen gyorsan csak lehetséges, egy erre szakosodott céggel mindenkinek házhoz küldik a csomagjait.

    Kolozsvár és Krajova között csaknem 400 kilométer a közúton mért távolság.

    Kommentek:

    Top 16