• Belföld
Faktor

Elbódította és megerőszakolta kislányát a magyar apa, a gyerek teherbe esett

A férfi szörnyűségeket művelt, amíg élettársa dolgozott.

Hétfőn tárgyalják az ügyet. (Képünk illusztráció.)

Hétfőn tárgyalják az ügyet. (Képünk illusztráció.)

Súlyos büntetőügyet kezd hétfőtől tárgyalni a Budapest Környéki Törvényszék. A vádlottak 1995 óta élnek élettársi kapcsolatban, melyből két gyermek született. Egyiküket, 13 éves kislányukat az apa hónapokon át erőszakolta meg 2014-ben.

A férfi azt használta ki, hogy élettársának estére kellett munkába járnia. Olyankor a lánynak kiskanálban összetört gyulladáscsökkentőt adott, amit cukorral és vízzel kevert el, mondván, az vitamin - írja a Bors. Később, amikor a lány már ellenkezett,  erőszakkal a szájába nyomta az anyagot.

A gyerek ilyenkor ugyanis elálmosodott, elaludt vagy eszméletét vesztette. A férfi ezután a gyereket a szobájába vitte, lefektette a saját ágyába, ahol levetkőztette, majd a már magatehetetlen és védekezésre képtelen lányával többször is közösült, melynek következtében az akkor 13 és fél éves gyerek 2014 decemberében megszülte az apjával közös gyermekét.

A lány egyszer sem észlelte, mi történt vele, pedig másnaponként szédüléssel, hányingerrel, étvágytalansággal ébredt. Terhességét az osztályfőnöke vette észre az iskolában, és művi úton megszakítani már nem lehetett.

Az apa még arra is rávette a lányát, hogy hamis tanúvallomást tegyen. Az ügyben a másodrendű vádlott a lány anyja, aki az ügyészség szerint semmit nem tett azután sem, hogy rájött, unokája apja az ő élettársa.

Kommentek:

Top 0