• Krimi
Faktor

Éheztette a kutyáját, a saját kölykeit ette meg

Eljárás indult egy férfi ellen, aki olyan szörnyű körülmények között tartotta az állatait Floridában, hogy az egyik kutyája már mozogni sem tudott a betegségtől. A nőstény pitbull decemberben a saját kölykeit is megette az éhezés miatt.

Egy kutyatámadás miatt érkezett bejelentés után vonultak ki a rendőrök ahhoz a Brooskville városában található házhoz, ahol két megkötözött, de viszonylag jó állapotban lévő pitbullt, és egy már mozogni sem bíró nőstényt találtak. A Chi Chi nevű kutya testét sebek borították, az egyik szeme fel volt dagadva, a füleit pedig megcsonkították – írja a 24.hu az ABC Action Newsra hivatkozva.

Illusztráció

Illusztráció

A rendőrség tájékoztatása szerint a nőstény pitbull már annyira éhezett, hogy a saját újszülött kölykeit is megette, miután decemberben megszülte őket. A három ebet azonnal elvették a tulajdonosától, aki a rendőrség szerint úgy tartotta megláncolva az ebeket, hogy nem jutottak vízhez.

Deandre Goodson azt állította a rendőröknek, hogy Chi Chi akkor szerezte sérüléseit, amikor a két másik kutya rátámadt a kertben. Állatorvoshoz azonban ezt követően nem vitte a sérült kutyát.

A rendőrök a kutyák sérülései alapján arra gyanakodnak, hogy az állatokat illegális kutyaviadalokra kényszerítették, azonban erre vonatkozóan egyelőre még nem rendelkeznek bizonyítékkal.

A beszámolók alapján Chi Chi már részesült a megfelelő orvosi ellátásban, miután egy állatmenhelyre szállították. A 21 éves kutyatulajdonos ellen pedig állatkínzás vádjával eljárást indítottak.

Kommentek:

Top 0