• Krimi
Maksa Mónika

Egymásra támadtak a kidobók - videó

Liverpool egyik szórakozóhelye előtt kaptak össze az ajtónállók, ahelyett, hogy a bejáratot őrizték volna. A szórakozók megdöbbenve nézték, ahogy a kidobók egymásra támadtak.

Tavaly decemberben a Walkabout nevű hely előtt vesztek össze az őrök. Verekedésüket a köztéri kamera felvette, a felvételek pedig vasárnap kerültek nyilvánosságra.

A helyre öt kidobó vigyázott, de mindannyian a verekedésbe keveredtek, amikor megpróbálták a két verekedő férfit szétválasztani.

John Creigton, a Walkabout egyik dolgozója azt mondta a szórakozóhely engedélyéről való tárgyaláson, hogy a kidobók vezetője is a verekedésbe keveredett, de az ügy miatt már kirúgták. Hozzátette: „Soha nem fog újra nekünk dolgozni.”

EZT IS AJÁNLJUK:

    A szórakozóhely a Fortis Security nevű biztonsági céggel is szerződést bontott, mert az ő kidobóik őrizték a helyet. Azzal a feltétellel működhet továbbra is a hely, ha többé nem szerződnek a céggel. Azóta a Door Sec alkalmazottai őrzik a Walkabout bejáratát.

    Az engedélyről szóló tárgyaláson kiderült, hogy tavaly októberben is történt egy incidens. Akkor az egyik vendég nyaka és válla sérült meg, mert a kidobók lerohanták, miután a férfi viccből lelökte a DJ fejéről a sapkáját. A kidobók a klub előtt támadtak rá.

    Három nappal később pedig egy másik vendéget is megtámadtak, mert megkérdezte, hogy hol a mosdó, mert egészségügyi állapota miatt szüksége lett volna rá. Poharát megfogták és összetörték a fején, könnyebb sérülést szenvedett.

    A Walkabout vezetése a tárgyaláson úgy fogalmazott, hogy a személyzet viselkedése „teljességgel elfogadhatatlan” volt. Mike Hearty őrmester pedig azt mondta, hogy ha a szórakozóhely előbb foglalkozott volna az ügyekkel, nem kellett volna tárgyalásra menniük. A Walkabout ügyvédje azt mondta, hogy rendbe szeretnék tenni a dolgokat és együttműködnek a rendőrséggel - írja a Mirror.

    Top 16