• Külföld
Faktor

Egymás mellett hevert a két férfi holtteste, mérgezés áldozatai lettek a hajléktalanszállón

A csíkszeredai hajléktalanszállón az eset előtti napon végeztek fertőtlenítést.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Egyelőre ismeretlen okok miatt halt meg két férfi szombatra virradóan a csíkszeredai hajléktalanszállón. A Transindex beszámolója szerint a eset előtti napon az intézményben fertőtlenítést végeztek, de egyelőre még nem lehet tudni, hogy ez összefüggésbe hozható-e a két férfi halálával.

A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folytat vizsgálatot. A két elhunyt férfi - az egyikük 32, a másikuk 67 éves - közös szobában lakott az első emeleten. A portál szerint szombatra virradó éjjelen a fiatalabb férfi rosszullétét a hajléktalanszálló őre észlelte, aki azonnal értesítette a mentőket. Az idősebb férfira már holtan talált rá, a helyszínre kiérkező mentők pedig a fiatalabb férfi életét sem tudták megmenteni.

A szálló egyik lakója arról számolt be, hogy a két férfi szobája pont afölött a helység fölött van, ahol csütörtökön általános fertőtlenítést végeztek ruhatetű ellen. Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főfelügyelőség szóvivője azt mondta, hogy a két férfi halálának több oka is lehet, pontosan azonban egyelőre nem lehet tudni semmit. A szóvivő azt is elmondta, hogy gyilkosságra utaló jeleket nem talált a rendőrség és rendkívül furcsa, hogy ugyanabban a szobában egyszerre két férfi is meghalt, ezért mérgezésre gyanakodnak.

Konrád Judit, a csíkszeredai sürgősségi kórház ideiglenesen kinevezett menedzsere azt nyilatkozta, hogy az eset után még két személyt láttak el a kórházban, de egyikük sem hozható összefüggésbe a két férfi halálával, akiknek halálát valamilyen véletlenszerű mérgezés okozhatta.

Kommentek:

Top 0