• Külföld
Faktor

Felfordult a lányok gyomra - ez állt szüleik évtizedekkel előtti szerelmesleveleiben

A lányok a közös olvasással elhunyt édesanyjukra szerettek volna emlékezni.

Egymás kezét fogva, könnyezve ülték körbe a padlóra kiterített levélkupacot a brit nővérek. Találomra kiválasztottak egyet, és beleolvastak. Aztán nagyon gyorsan visszatették a teleírt papírlapot a borítékba, és megfogadták, hogy soha többé nem veszik elő. A történetet egy Morven nevű nő osztotta meg a Twitteren – írja a Mirror.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A lányok az édesanyjuk halála után találtak meg egy kupac régi, madzaggal összekötözött levelet, amiket az apjuk írt az anyjuknak, még a hatvanas években, amikor a messzi Londonba ment dolgozni. Eldöntötték a napokban, hogy tartanak egy afféle családi szertartást, amin együtt olvassák el a leveleket. De már az első levél első néhány sora után rájöttek, hogy ez talán mégsem annyira volt jó ötlet.

Az egész arról szólt, hogy mennyire hiányzik apámnak, hogy anyámmal szexelhessen. Nem jutottunk szóhoz. A többit már inkább nem olvastuk el
- írta az egyik nő.

A bejegyzést több tízezren kedvelték, és osztották meg. Az egyik hozzászóló azt írta, a lányoknak örülniük kellene, hogy kiderült, a szüleiket valódi szenvedély fűzte össze. Morven ezzel egyet is értett, hozzátette azonban:

leírva látni mindenféle szexuális tevékenységet, amit anyád művelt apáddal, az egészen más világ.
Kommentek:

Top 0