• Külföld
Faktor

Felfordult a lányok gyomra - ez állt szüleik évtizedekkel előtti szerelmesleveleiben

A lányok a közös olvasással elhunyt édesanyjukra szerettek volna emlékezni.

Egymás kezét fogva, könnyezve ülték körbe a padlóra kiterített levélkupacot a brit nővérek. Találomra kiválasztottak egyet, és beleolvastak. Aztán nagyon gyorsan visszatették a teleírt papírlapot a borítékba, és megfogadták, hogy soha többé nem veszik elő. A történetet egy Morven nevű nő osztotta meg a Twitteren – írja a Mirror.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A lányok az édesanyjuk halála után találtak meg egy kupac régi, madzaggal összekötözött levelet, amiket az apjuk írt az anyjuknak, még a hatvanas években, amikor a messzi Londonba ment dolgozni. Eldöntötték a napokban, hogy tartanak egy afféle családi szertartást, amin együtt olvassák el a leveleket. De már az első levél első néhány sora után rájöttek, hogy ez talán mégsem annyira volt jó ötlet.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Az egész arról szólt, hogy mennyire hiányzik apámnak, hogy anyámmal szexelhessen. Nem jutottunk szóhoz. A többit már inkább nem olvastuk el
  - írta az egyik nő.

  A bejegyzést több tízezren kedvelték, és osztották meg. Az egyik hozzászóló azt írta, a lányoknak örülniük kellene, hogy kiderült, a szüleiket valódi szenvedély fűzte össze. Morven ezzel egyet is értett, hozzátette azonban:

  leírva látni mindenféle szexuális tevékenységet, amit anyád művelt apáddal, az egészen más világ.
  Kommentek:

  Top 16