• Krimi
Faktor

Játékbálnába csalta és megerőszakolta a fogyatékos nőt

A férfi 41 év börtönbüntetést kapott, miután megerőszakolt egy szellemi fogyatékos nőt. A 29 éves Chadwick R. Pattersont szerdán ítélte el a Stark megyei bíróság nemi erőszak és két rendbeli emberrablás miatt.

Decemberben az amerikai férfit 30 év börtönre ítélték, akkor fellebbezett a büntetés ellen. Patterson még 2007-ben bűnösnek vallotta magát egy hasonló esetben, akkor nyolc évre ítélték.

Áldozatával az erőszak napján találkozott először egy cantoni buszmegállóban. Azt mondta a nőnek, hogy tud egy rövidebb utat a nő otthona felé – ezzel csábította el az ohio-i megállóból. A Mother Gooseland nevű parkban egy bálna formájú, Willy the Whale névre hallgató játékban erőszakolta meg a fogyatékos nőt, tavaly augusztus 29-én.

Az ügyész szerint Patterson számára egyértelmű kellett, hogy legyen: a nő szellemi fogyatékos. A férfi beismerte, hogy 20 percig sétálgatott a nővel.

A nemi erőszak este nyolc körül történt, a férfi azonban azt mondta a tárgyaláson, hogy a nő beleegyezett a szexbe.

A nő egy járókelőtől kért segítséget, a rendőrségen pedig azt mondta, hogy támadója nyomkövetőt viselt a bokáján. Pattersonhoz egyébként a helyszínen talált DNS minták vezettek el, ugyanis az erőszak után elmenekült a helyszínről.

Most 23 és 18 év börtönre ítélték nemi erőszak, illetve emberrablás miatt. Összesen tehát 41 év börtönbüntetést kapott, és felkerült a szexuális bűnözők listájára is felkerült – írja a CantonRep.

Az alábbi videóban szerepel Willy the Whale is:

Kommentek:

Top 0