• Krimi
Faktor

Felforgató történet: édesapjától született gyereke, házasságra készültek

A "párt" végül elkapták a rendőrök.

Egy észak-karolinai férfit és lányát őrizetbe vették, és vád alá helyezték vérfertőzés miatt.

Katie Rose Padl 1998 januárjában született Steven Walter Padl lányaként. A jelenleg 20 éves fiatalt szülei örökbe adták, majd amikor betöltötte 18. életévét, a közösségi média segítségével megkereste biológiai édesanyját és édesapját, és visszaköltözött hozzájuk richmondi házukba. Három hónappal később az anya elköltözött, a lány pedig ekkoriban esett teherbe.

A férfi felesége állítja, elolvasta egyik gyermeke tavaly május 23-i naplóbejegyzését, miszerint Katie gyermekének apja Steven, sőt, a férfi arra kérte többi gyermekét, Katie-t ne “testvérüknek”, inkább mostohaanyának szólítsák. Steven állítólag telefonon meg is erősítette nejének, hogy tőle van a gyerek, és a lánnyal össze akarnak házasodni.

A Henrico megyei rendőrség elfogatóparancsot adott ki Katie és Steven Padl ellen, házukban a csecsemőt is megtalálták. Ugyan még nem végeztek apasági tesztet, Steven több gyermeke is megerősítette, hogy ő az apja Katie gyermekének.

A bíróság egymillió dolláros óvadék fejében előzetesbe tette őket, a vád vérfertőzés, házasságtörés és bűnsegédlet, az első meghallgatást hétfőn tartották - írja az ibtimes.com.

Kommentek:

Top 0