• Külföld
Faktor

Különleges meglepetéssel kapta vissza pénztárcáját a 20 éves, aki a repülőn felejtette

A becsületes megtaláló még meg is ajándékozta a fiút.

Illusztráció.

Illusztráció.

A nővére esküvőjére tartott Las Vegasba a 20 éves Hunter Shamatt, amikor egy repülőgépen elhagyta a pénztárcáját, benne a személyijével, egy bankkártyával, egy fizetési csekkel és 60 dollár készpénzzel. A férfi szomorúan vette tudomásul, hogy soha többé nem látja viszont a tárcát, aztán amikor hazaért, váratlan dolog történt – írja a Metro.

A becsületes megtaláló visszaküldte neki a tárcát a személyin szereplő címre, de még 40 dollárt tett is bele, a benne lévő 60 dollár mellé.

A tárcában egy rövid levél is volt. A feladó, aki a T. B. monogramot használta, azt írta, hogy a tárcát a repülőn, az ülés és a gép fala közzé szorulva találta, és úgy érezte, kötelessége visszaküldeni a tulajdonosnak. A megtaláló hozzátette: biztos benne, hogy Hunter azt hitte, soha sem kapja vissza a tárcát, ezért kiegészíti a benne lévő pénzt kerek száz dollárra, hogy a férfi megünnepelhesse a viszontlátást. A küldeményen a T.B. monogram mellett egy cím szerepelt, ami az Applied Underwriters biztosító omahai irodájáé volt.

Hunter és az anyja szerették volna személyesen is megköszönni a megtaláló kedvességét, ezért közzétettek egy Facebook-posztot a történettel. Miután a bejegyzés elterjedt, a családnál jelentkezett a biztosító igazgatója, és megadta nekik a titokzatos T. B., vagyis az ötgyermekes Todd Brown elérhetőségét. Hunter és az anyja felhívták a férfit, hogy köszönetet mondjanak neki.

Brown elmondta, hogy a személyin látta, egy húszéves kölyök tárcáját találta meg, és emlékszik még, milyen sokat tud jelenteni abban a korban 40 dollár. Egyébként úgy érzi, nem csinált semmi különöset, csak a helyes dolgot tette.

Kommentek:

Top 0