• Krimi
Faktor

Kivéreztette feleségét, mert előbb ért haza a munkából

Az amerikai nő hamarabb ért haza a munkából, mint várták. A házaspár egyik fiát ez megzavarta, ezért azt hitte, hogy betörő ólálkodik odakint. Apja fegyvert ragadott, és lőtt.

Mivel betörőnek hitte, véletlenül megölte a munkából korábban hazaérkező feleségét a 49 éves férfi az észak-karolinai Goldsboróban. A férfi a bejárati ajtó előtt, a kivilágítatlan verandán lőtte meg a feleségét, akit a nyakán talált el. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni, és a helyszínen halottá nyilvánították.

Illusztráció.

Illusztráció.

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a 48 éves Gina Williams meglepte családját, amikor a vártnál jóval korábban érkezett haza éjszakai műszakjából. A nő csütörtök este hat órakor indult munkába, és másnap reggel nyolc órakor kellett volna visszatérnie, de már éjfél után megérkezett.

A házaspár két gyermeke közül az egyik vette észre, hogy valaki megpróbál bejutni a házba, ezért felébresztette apját. Billy Williams ekkor elővette széfben őrzött pisztolyát, majd a bejárati ajtóhoz ment. Amikor kinyitotta az ajtót, csak annyit látott a sötét verandán, hogy valaki áll ott.

A férfi egy lövést adott le, és a golyó a nő nyakát találta el. Amikor a rendőrök kiérkeztek, Gina Williams a verandán feküdt, miközben férje próbálta ellátni sebesülését.

A rendőrség nem emelt vádat a férfi ellen, de még nem zárták le a nyomozást az ügyben – írja a CBS.

Kommentek:

Top 0