• Belföld
Faktor

Egy tatai panzióban ölte meg lányát az asszony, meggyónta bűneit

A nő nem akarta, hogy kislánya egy másik asszonyt szólítson anyának.

Tudja, hogy élve nem hagyhatja el a börtönt, ezért lelkésznek gyónta meg bűneit Á. Anikó, aki megölte nyolc­éves kislányát, Laurát.

Á. Anikó azt mondta gyóntatójának: nem bírta elviselni, hogy kislánya egy másik asszonyt szólítson anyának – tudta meg a Bors. Ő az a nő, aki egy tatai panzióban még 2015-ben begyógyszerezve, részegen 111 késszúrással végzett a nyolcéves Laurával.

A bíróságon, az utolsó szó jogán Anikó még arról beszélt, mennyire szerette a lányát, és nem tudja felfogni a történteket. Az asszony 2016-ban, előzetes letartóztatása idején még öngyilkosságot is megkísérelt, a börtönőrök mentették meg az életét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Bors információi szerint a 43 éves nő a kalocsai fegyház és börtönben, egy többszemélyes zárkában tölti a büntetését. Az intézmény kézi csomagolójában dolgozik, sokat olvas és részt vesz az istentiszteleteken. Senki nem látogatja.

    Á. Anikó a tőle külön élő lányát a gyermek apjának beleegyezésével a tavaszi szünetben elvitte egy tatai panzióba. A lány jó ideje az apjánál és a férfi élettársánál lakott, mivel az anya a gyógyszerszedés mellett rendszeresen ivott. A nő ekkor szembesült azzal, hogy a gyerek apja és új családja a kislánnyal együtt a vártnál korábban akar véglegesen külföldre költözni.

    Kommentek:

    Top 16