• Krimi

Egy letartóztatott férfi házában bujkált a betörő

K. Róbert ellen augusztusban elfogatóparancsot adtak ki, sehol sem találták. A férfit azzal gyanúsítják, hogy négyszer bement egy kecskeméti tanya udvarára, és az ott parkoló autókat kifosztotta.

A rendőrség már elfogott öt férfit, akik 20 tanyára törtek be, és összesen 30 millió forintos kárt okoztak. Főként autókat, bicikliket, szerszámokat, televíziókat, festményeket, arany ékszereket vittek el, majd megpróbálták eladni a lopott tárgyakat. Most egy hatodik társukat is elfogta a rendőrség.

A férfi négyszer bement egy kecskeméti tanya udvarára és az ott parkoló két autóból kulcscsomókat, pénzt, és egy táskát lopott. A 38 éves K. Róbertet azzal is gyanúsítják, hogy az előzetes letartóztatásban lévő 46 éves K. Istvánnal betört egy izsáki, és egy kaskantyúi tanyára, ahonnan ékszereket, laptopot, televíziót, videókamerát, gázolajat, biciklit, szerszámokat és pénzt lopott el.

A rendőrség a tanyabetörés-sorozat miatt egyszerre kilenc helyen tartott ismét házkutatást 2015 december 2-án. Így találták meg K. Róbertet az egyik, korábban már elfogott gyanúsított otthonában.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

K. Róbertet lopás miatt őrizetbe vették, előzetes letartóztatása pedig folyamatban van - írja a police.hu.

Top 0