• Külföld
Faktor

Örvénylő vízbe dobták a kutyát a forgatáson, majdnem megfulladt - videó

A PETA bojkottfelhívást adott ki az Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) című film miatt, mert a forgatásról felháborító felvételek kerültek ki. Az egyik felvétel szerint a filmben szereplő németjuhász egyáltalán nem akart belemászni egy vízzel teli medencébe, de a stábot ez nem hatotta meg.

A TMZ.com-on megjelentetett felvételen jól látszik, hogy a kutya mindent megtesz, csak szabadulhasson, hiszen esze ágában sincs bemenni a medencébe. Az is hallatszik, hogy egy másik stábtag azt mondogatja, hogy dehogynem akar a vízbe menni.

A filmet készítő Amblin Entertainment (Spielberg cége) és a Universal Pictures szerint a kutyának semmi baja nem lett, és szerintük jól bántak vele

Hercules aznap nem akarta eljátszani a szerepét, így az Amblin-stáb nem is forgatott vele

- áll a filmkészítők közleményében. A videón ezzel szemben az látszik, hogy a kutyát belekényszerítik a vízbe, egy másik felvételen pedig az, hogy a mesterségesen keltett áramlat lehúzza, és úgy kell kimenteni a vízből.

A filmet rendező Lasse Hallström és a kutya hangját kölcsönző Josh Gad a képsorok nyilvánosságra kerülése után azt nyilatkozták, hogy nagyon szomorúnak tartják, hogy egy állatot ilyen helyzetbe kényszerítettek. A film egyébként egy négyszer reinkarnálódó kutya sorsán keresztül igyekszik választ adni arra a kérdésre, hogy mi is egy kutya életének értelme - írja az Index.

Kommentek:

Top 0