• Belföld
Faktor

Egy biciklis ölte meg a soroksári futónőt? Egy nő vallott a rendőrségen

A megszólaló biztos abban, hogy egykori élettársa ölt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Nemrég vallomást tett a rendőrségen egy nő, aki biztos abban, hogy egykori élettársa, N. végzett a Soroksáron kocogó Kardosné Gyurik Krisztinával 2013. szeptember 25-én. A férfi egy évvel később öngyilkos lett, egy robogó vonat alá vetette magát.

A rendőrség tavaly decemberben több kamerafelvételt is nyilvánosságra hozott a tragédia napjáról. Többek között vár­ták annak a kerékpáros férfinak a jelentkezését is, aki aznap 18 óra 18 perckor az Oázis kertészet előtt egy sötét kerékpárral haladt a Vízisport utca felé.

A férfi sötét kerékpáros sisakot és kékeszöld felsőruházatot viselt. A Bors információi szerint a nyomravezető hölgy minden kétséget kizáróan felismerte volt élettársát a felvételen.

A futónő az esti órákban indult el otthonról, lemeztelenített holttestére a házuk közelében található bicikliút mentén bukkantak. A helyszínen sikerült DNS-mintát rögzíteni, amely végérvényesen tisztázhatja, hogy a frissen megnevezett lehetséges elkövető végzett-e a családanyával. A Bors információi szerint a nyomozók már a kerékpáros, N. édesanyjától és az egyik akkori munkatársától is mintát vettek.

A nyomravezető szerint nem kizárt, hogy többen követték el a szörnyűséget, ezt a teóriát erősítheti az a tény, hogy a rendőrök N. kollégájának DNS-ére is kíváncsiak.

A lap megkereste az ORFK-t, ahol a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adtak tájékoztatást. Azt azonban közölték: a soroksári üggyel kapcsolatban 58 bejelentés érkezett hozzájuk.

Kommentek:

Top 0