• Külföld
Faktor

Egy áruház mosdójában szült meg a nő, a szemetesbe tette a gyereket

A nő az áruház alkalmazottja és azonnal vissza akart menni dolgozni.

A kelet-európai származású nő a munkahelyén, egy sportszereket áruló üzletben adott életet a babájának a személyzeti mosdó egyik fülkéjében, a köldökzsinórt pedig azzal a pengével vágta el, amit a dobozok kibontására használtak.

"A délutános műszakban történt, nyolc, fél kilenc körül. A lány be volt zárkózva az egyik fülkébe, a farmerja a lábán volt, de be volt borítva vérrel. Először azt hittük, nagyon erős menstruációs vérzése van. Akkor valaki észrevette, hogy a szomszéd fülkében is vér van, és mikor bementünk, megtaláltuk az újszülöttet a betéteknek fenntartott vödörben. Felvettük, az egyik dolgozó szájból szájba lélegeztette. A lány pedig csak azt hajtogatta, „vissza kell mennem dolgozni, vissza kell mennem dolgozni” – mesélte az egyik munkatárs, Marguerite Severn a sokkoló részleteket a Daily Mailnek.

Miután elsősegélyben részesítették az újszülöttet, segítséget hívtak. A csecsemőt kórházba szállították, ahol sikerült stabilizálni az állapotát. Az anyát őrizetbe vették, de végül szabadon távozhatott, a gyereket viszont elvették tőle. Severn azt mondta, sem ők, sem a felettesek az üzletben nem tudtak a nő terhességéről.

Az érintett áruházzal kapcsolatban felmerültek olyan pletykák, hogy az alkalmazottak betegen és mindenórás terhesen is bementek dolgozni, mert annyira féltek attól, hogy elveszíthetik állásukat, ám mindezt az üzlet tagadja.

Kommentek:

Top 0