• Sport
Faktor

Agyvérzést kapott a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya

Egervári Sándor elhagyhatta az intenzív osztályt.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki 2009-ben az U20-as nemzeti csapattal világbajnoki bronzérmet nyert, hirtelen rosszullét miatt kórházba került. A Blikk megtudta, Egervári Sándor agyvérzést kapott. Szerencsére – a körülményekhez képest – most már jobban érzi magát, erre utalhat, hogy elhagyhatta az intenzív osztályt, jelenleg a szubintenzíven ápolják őt, s ha nehezen is, de már kommunikál a szeretteivel.

A szakember még májusban arról mesélt, hogy jól érzi magát, nyugodtan telnek a hétköznapjai – ekkor még semmi jel nem utalt arra, hogy gond lenne az egészségével.

"Ez egy nyugodtabb időszaka az életemnek, a család tölti ki a hétköznapjaimat, a szomszédomban lakik a három unokám. Emellett a pomázi focisuliban próbálok segíteni, ott is megtalálom a lehetőségeimet" – fogalmazott a csakfoci.hu-nak adott interjújában Egervári, aki edzői pályafutása során a Budapest Honvédnál, a Videotonnál, a BVSC-nél, az MTK-nál, a Dunaferrnél, a Vasasnál, a Győri ETO-nál és a Diósgyőrnél is dolgozott.

2010-ben nevezték ki a válogatott élére: irányításával a gárda a hollandok és a svédek mögött harmadikként zárt a 2012-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában. A 2014-es vb-selejtezők során szintén a hollandok, valamint Románia mögött ugyancsak harmadik lett a gárda. Az utolsó előtti fordulóban, Hollandiában elszenvedett 8-1-es vereséget követően mondott le, 34 meccsen irányította az együttest.

Kommentek:

Top 0