• Külföld
Faktor

Örökre elment a férfi kedve az energiaitaltól - ezt találta benne

Félig már megitta, mire felfedezte az undorító dolgot.

Undorító meglepetés ért egy arkansasi férfit, amikor kiürítette félig megivott energiaitalát, és egy gyanús puffanást hallott kiszűrődni a dobozból. Ekkor nézett bele a fémdobozba, a látványtól pedig örökre elment a kedve a Red Bull fogyasztásától. A dobozban ugyanis egy döglött egeret talált.

Josh Henley az Arkansasmatters.com című oldalnak elmondta: az energiaitalt vasárnap este vásárolta Hamburg város egyik benzinkútján. Állítása szerint nem itta meg az egészet, és a dobozt estére az autójában hagyta. Másnap öntötte ki a maradékot, ekkor fedezte fel az egeret.

Mivel biztos volt benne, hogy senki sem fog neki hinni, úgy döntött, hogy levideózza a pillanatot, amikor szétvágja a dobozt. A felvételt Facebook-oldalán osztotta meg, ahol gyorsan elkezdett terjedni: a hétfőn közzétett videót már több mint 26 milliószor nézték meg, és több mint 400 ezren osztották meg bejegyzését.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Henley szerint teljesen kizárt, hogy az egér akkor mászott bele a dobozba, amikor az az autójában volt, mert semmi más nyom nem utalt arra, hogy az állat az autóban lett volna. A férfi megkereste a Red Bullt, de még nem válaszoltak neki.

    Kommentek:

    Top 16