• Külföld
Faktor

Gyomorforgató eset: levágott fejet talált a fagyasztott zöldbabban

A nő már többször is evett a csomagból, mikor rábukkant az egérfejre.

Egy lembergi szupermarketben vásárolt fagyasztott zöldbabot egy nő, akinek a kedvenc ételei a hüvelyesből készülnek. Már két alkalommal főzött a zacskóból, mikor észrevette, hogy a fagyasztott babok mellett egy levágott egérfej is van a csomagban - írja a Kárpátinfó.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az ukrán nő azt mondta, hogy azért vette az olcsó zöldbabot, mert más már nem volt a bolt kínálatában. Amikor felfedezte a rágcsáló fejét, hívta az üzlethálózatot, ahol megkérték, hogy keresse fel őket ismét. A boltban elismerték a hibát, visszafizették a termék árát, valamint egy üveg pezsgőt és egy tortát is adtak neki. Az okozott erkölcsi kárért fizetendő esetleges kártérítés azonban nem került szóba.

    A szakértők szerint azonban a vásárlónak a vételár visszafizetésén kívül jogában áll követelni az esetleg szükségessé vált gyógykezelés költségeinek, illetve az okozott erkölcsi kárnak a megtérítését is.

    Az üzletben elmondták, hogy a beszállító évről évre magas pontszámot kapott a minőségért, ám a mostani eset után többé nem vesznek tőle semmit. A zöldbabot kivonták a forgalomból a hálózat minden üzletében.

    Kommentek:

    Top 16