• Belföld
Faktor

Gyilkosság az E.ON-nál: kilépési papírjaival érkezett a késelő

Az incidens előtt nem sokkal kirúgták.

Kilépési papírjaival érkezhetett a győri E.ON-hoz a késelő, a portás nem gyaníthatta, hogy milyen szörnyűségre készül a férfi - írja a Bors. Egy emberként gyászolják kollégái az E.ON igazgatóhelyettesét, miután a kétgyermekes családapa gyilkosság áldozata lett múlt csütörtökön.

Az áldozat egy özvegyet és két kisfiút hagyott maga után. A portál ugyanakkor azt írja, hogy valószínűleg az asszony perelni sem tud.

Hiába a munkahelyen történt a tragédia, ilyen eseménnyel nem kellett a munkáltatónak számolnia, ennél fogva nem is volt elhárítható

– mondta el a Borsnak dr. Kosdi Kornél szakjogász. Így csupán akkor kaphatna az özvegy anyagi segítséget, ha az E.ON azt ma­ga ajánlaná fel.

A késelő egyébként valójában nem S. Zsoltot, hanem az E.ON igazgatóját akarta megtámadni. Azonban Zsolt az útját állta és feltartóztatta a férfit. A munkás ezután nyolcszor szúrt Zsoltba, majd kiugrott az ablakon. Zsolt életéért hosszú órákon át harcoltak az orvosok, de végül belehalt a sérüléseibe. Akárcsak a támadója, akinek az életét már szintén nem lehetett megmenteni.

Kiderült, hogy a zavarodott mun­kás már jó ideje dolgozott a cégnél sofőrként, azonban a Bors szerint az incidens előtt nem sokkal kirúgták.

Több évtizede sofőrként dolgozott, korábban nem volt gond vele. Most azonban azt beszélik, hogy nemrég lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint, ezért rúgták ki. A gyilkosság napján a papírjaiért jött vissza. Sokkolt minket ez az egész

– mondta a lapnak a férfi egyik ismerőse.

Kommentek:

Top 16