• Krimi
Faktor

Súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi: e-cigaretta robbant az arcába

Használat közben robbant fel egy elektromos cigaretta egy férfi szájában Amerikában: súlyos arcsérülésekkel került kórházba, kiestek a fogai is.

Hét fogát elvesztette, és súlyos arcsérülései keletkeztek egy férfinak, amikor egy e-cigaretta felrobbant a szájában a hétvégén. Az USA-ban élő Andrew Hall épp használta az eszközt, amikor a baleset megtörtént: az arcába műanyag darabok fúródtak, és másodfokú égési sérüléseket szenvedett – írja a Metro.

Illusztráció

Illusztráció

A férfi a baleset után a Facebookon tett közzé képeket arról, hogy mi történt vele, amiken látható, hogy milyen károkat okozott a fürdőszobájában az elektromos cigi: eltört a mosdókagylója és a falon égési nyomok keletkeztek.

Azt írta a Facebook oldalán:

Körülbelül egy éve használom az elektromost cigarettát, és mindenkit biztosíthatok arról, hogy nem tettem semmi olyat vele, amit nem kellett volna, egyszerűen az arcomba robbant.

Hall a történtek óta kórházban van, a sérülései ellenére pozitívan gondolkodik, és hálás azért, hogy ennyivel megúszta a dolgot, hiszen ahogy ő fogalmazott: ennél sokkal rosszabbul is alakulhatott volna a dolog.

Kommentek:

Top 0