• Sport
András Ferenc

Dzsudzsákék is csatlakoztak a válogatotthoz Ausztriában

A magyar labdarúgó-válogatott Ausztriában készül a 2016-os Európa-bajnokságra. A csapat pénteken barátságos meccset játszik Elefántcsontpart ellen, a kerethez kedden újabb két játékos csatlakozik, de a keret még így sem teljes.

Fotó: mlsz.hu

Fotó: mlsz.hu

Hétfőn két edzéssel folytatódott a válogatott edzőtáborozása, mindkét gyakorláson szerepelt egymás közti játék a programban. A szakmai stáb egyre nagyobb létszámú kerettel dolgozhat, mert hétfőn megérkezett Dzsudzsák Balázs, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Gyurcsó Ádám és Megyeri Balázs is, már csak három játékos nincs a csapattal.

Közülük Nikolics Nemanja és Gulácsi Péter kedden csatlakozik az együtteshez, egyedül a német osztályozón résztvevő Stieber Zoltán hiányzik majd a hazautazást megelőző utolsó napokról is.

A sérültek közül Németh Krisztián már elkezdte a kocogást, Korcsmár Zsolt és Elek Ákos viszont továbbra is rehabilitációs munkát végez, mindketten keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb teljesen egészségesek legyenek – írja az mlsz.hu.

A magyar válogatott pénteken barátságos meccset játszik Elefántcsontpart ellen, de a felkészülés jegyében Németországgal is találkozik a csapat június 4-én. A magyar csapat az Európa-bajnokságon az F-csoportban kapott helyet, ahol Ausztria, Izland és Portugália lesz az ellenfele.

A csoportellenfelek közül Izland és Ausztria is kihirdette az Európa-bajnokságra készülő keretét.

Top 0