• Sport
Faktor

Durvul a viszony Hosszú Katinka és Shane Tusup között

Tusup törölte Katinkát a Facebookról, és közleményt is kiadott, hogy az úszónő megcsalta.

Ahogy azt a Faktor is megírta, Hosszú Katinka csütörtökön a Facebookon tudatta a követőivel, hogy mivel nem sikerült megoldani a személyes problémáikat, külön utakon folytatják férjével és edzőjével, Shane Tusuppal.

A dolog azonban ennyinél nem állt meg. Csütörtökön elérhetetlenné vált az úszónő közösségi oldala, amelyet közösen kezeltek férjével. Katinka az Instagramra írta ki, hogy Tusup törölte az oldalt, de már dolgoznak a megoldáson.

Közben Tusup is közleményt adott ki, melyben leírta, a "személyes ok", amely miatt nem tudnak tovább együtt maradni az, hogy Hosszú Katinka megcsalta őt edzőtársával, Dudás Dániellel.

"A hír igaz, Katinka és én nem folytatjuk tovább együtt sem a magánéletben, sem szakmailag, "személyes okok" miatt. De megérdemlitek az igazságot, ezek a "személyes okok" azt takarják, hogy megcsalt. Bevallotta nekem, hogy lerombolta a házasságunk szentségét, hogy kilépett a házasságunkból, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel" - írta közleményében.

Azt is írta Tusup, hogy derült égből villámcsapásként érte novemberben a házasságunk megromlása, a békülésre való valamennyi kísérletét pedig - állítja - Hosszú folyamatosan szabotálta. "Elhitette velem, hogy én, a karakterem a problémáink oka."

Hosszú a szavai szerint végül húsvét hétvégén vallotta be a dolgot, ő azonban - mivel hisz a házasságban, tiszteli annak intézményét - megígérte, hogy megpróbál megbocsátani neki. Erőfeszítései azonban - magyarázta - egyoldalúak voltak. "És újra, másodszor is megcsalt Dudással. Onnan már nem volt visszaút."

Közleményét azzal zárta Tusup, hogy visszatekintve az együtt töltött tíz évükre már azt is megkérdőjelezi, Hosszú elkötelezettsége vele szemben valódi volt-e. Szerinte a kapcsolatuk hazugságon alapult, az úszó mindvégig manipulálta és megvezette. "Őszintén hiszem, hogy sosem engem szeretett, csak az odaadásomat szerette maga iránt" - írta.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Kommentek:

Top 0