• Belföld
Faktor

Durva részletek derültek ki: így titkolta el terhességeit a Fejér megyei babagyilkos

A sárkeresztúri nőtől gyakran megkérdezték, mitől gömbölyödik.

Elkényeztetett, nagyképű lánynak ismerték Sárkeresztúron K. Kingát, aki két újszülött kisbabáját is megölte. A fiatal nő március 16-án barátja családi házának melléképületében gyermeknek adott életet, majd megfojtotta a babát.

A Blikk információi szerint az újszülöttet a fiú nevelőapja találta meg a tüzelőnek fenntartott tárolóban. Kinga a rendőrségen bevallotta: nem először tett ilyet, 2017-ben már szült egy kisbabát, akit egy Pest megyei erdőben magára hagyott.

"Kinga családja egy nagyon dolgos, rendes família. Az édesanyja és a nevelőapja mindent megadtak neki. Sárkeresztúron mindenki nagyon kedveli és becsüli őket. Kinga azonban mindig kicsit más volt mint ők, inkább a ruhák, a flancolás érdekelte" – árulta el egy helybéli, Sándor.

Mint kiderült, a fiatal nő néhány hétig egy trafikban dolgozott, majd eltűnt.

"Lehet, hogy félt, hogy valaki nem veszi be a meséjét a pajzsmirigyproblémáiról. Ezzel magyarázta ugyanis, ha valaki rákérdezett, hogy mitől gömbölyödik. Így egy ideig hihető volt, amikor azt mondta, hogy a betegségtől hízott meg. Arra sajnos nem emlékszem, hogy 2017-ben kivel járt, de mostani fiúját láttam itt" – mondta el a Blikknek Kinga egyik ismerőse.

Március 16-án rendőrök lepték el a Fejér megyei Zichyújfalut, ahol helyszínelők dolgoztak hosszú órákon át az egyik családi ház kertjében. Ennek a háznak a melléképületében szülte meg a reggeli órákban a fiatal nő a gyermekét, akit egy benzincsővel fojtott meg.

"Nyilván a legtöbb ember azt gondolja, hogy a lány környezetének látnia kellett, hogy terhes. Én viszont biztos vagyok benne, hogy sejtésük sem volt erről. A család teljesen maga alatt van, szinte rossz rájuk nézni. A nevelőapa szinte sokkot kapott a történtek miatt. Ezt a lányt, még a gyilkosság előtti napon láttam az utcán, a ház felé mentek a barátjával. Szerintem tudta, hogy lassan eljöhet a szülés napja, és nem akart a szülei házában lenni" – szörnyülködött egy utcabeli idős hölgy.

Kommentek:

Top 0