• Belföld
Faktor

Rögzítette a térfigyelő: a Dunába vetette magát egy nő Ráckevén

Azonnal a mentésére indultak.

Illusztráció.

Illusztráció.

A Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka október 12-én az egyik térfigyelő kamera képén arra lett figyelmes, hogy Ráckevén, az Árpád híd közelében egy ember az úttest közepén céltalanul sétál, majd elindul a híd felé.

Az irányító a kamerával követte a nő mozgását, majd azt látta, hogy a híd korlátjára kezd el felmászni. Ekkor egy körzeti megbízott és egy járőr kollégájával azonnal a helyszínre indultak, ahova perceken belül kiértek.

A hidat és a vízfelszínt átvizsgálva látták, hogy a vízben egy feltehetően eszméletlen hölgy sodródik, akinek azonnal a mentésére indultak - írja a police.hu. A körzeti megbízott ruházatát levéve a vízbe ugrott és a bajba került hölgyhöz úszott, járőr társa is a vízbe ment segítve a hölgy partra emelését, míg a szolgálatirányító- parancsnok egy lámpával folyamatosan megvilágította a mentésre szorulót, nehogy a sötétben szem elől tévesszék.

Az időközben magához tért 74 éves hölgyet a partra vitték, ahol pokróccal és saját ruházatukkal a rendőrök betakarták, majd átadták az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak.

Kommentek:

Top 0