• Külföld

Dugót okozott egy öngyilkos nő

Egy forgalmas londoni útra feküdt a nő, aki öngyilkosságot kísérelt meg. Az egyik arra járó motoros segített rajta, míg mások csak nézték.

Egy lengyel férfi, Pawel O mentette meg a nőt, az esetet pedig a bukósisakjába szerelt kamera rögzítette is. A férfi Greenfordban motorozott, amikor egy kocsisorhoz ért. A várakozó autók mellett elhajtott, akkor találta meg a dugót okozó nőt.

A motoros az úton fekvő nőt látva azt kiabálta, hogy valaki segíthetne rajta, segítenének-e neki. Próbálta a nőt az útról felszedni, beszélt hozzá. Ekkor egy másik férfi is kiszállt a kocsiból, hogy segítsen. A motoros a nő nyakán kötelet talált, amelynek csomóját kikötötték, a nőt pedig stabil oldalfekvésbe tették. Az egyik férfi, aki azt mondta, hogy elsősegély tanfolyamot végzett, megvizsgálta a nőt, mások pedig mentőt hívtak.

A nő segítőinek azt mondta:

„Hagyjanak meghalni.”

Erre a motoros azt modnta, hogy:

„Hölgyem, ön túl fiatal a halálhoz.”

A nő nyakára törölközőt tettek, és a mentők megérkezéséig nyugtatták őt. A motoros távozás közben azt mondta, hogy szerencse, hogy ő ott volt, hiszen mások nem segítettek a nőn, pedig legalább 10 perce feküdt már az úton - írja a The Sun.

Top 0