• Külföld
Faktor

Dráma a benzinkúton, bozótvágó késsel fenyegetőzött egy férfi

A kamera mindent vett.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Hatvan napos bírósági felügyelet alá került az a 22 éves férfi, aki egy bozótvágó késsel követelte egy romániai benzinkút alkalmazottjaitól, hogy adjanak neki ingyen szeszes italokat. Az eset még november 2-án történt Merisani községben és a benzinkút biztonsági kamerája mindent rögzített.

A 22 éves Veniamin C. barátaival érkezett hajnai 5 órakor a benzinkúthoz, ahol az egyik alkalmazott épp a töltőállomás körül takarított - írja a Maszol. A kocsi beállt a parkolóba, ahonnan Venianin egy bozótvágó késsel hadonászva szállt ki és indult el a benzinkút üzlete felé. Az alkalmazott rémülten befutott a helyiségbe, amelynek ajtaját bezárta, mielőtt Venianin odaért volna. A férfi ekkor az éjszakai kiszolgálásra kialakított ablakhoz ment és azt követelte az alkalmazottól, hogy adjon neki ingyen alkoholt.

A dolgozó nem adott neki semmit, így Venianin mintegy 5 perc után üres kézzel távozott. A biztonsági kamera felvételei eljutottak a községi rendőrségre, ahol hivatalból eljárást indítottak Venianin C. ellen fegyveres fenyegetőzés vádjával.

Kommentek:

Top 0