• Belföld
Faktor

Durva részletek a pesti buszmegállóban történt tömegbalesetről

A balesetért egy kétes hírű alak lehet felelős.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Egyelőre nem hallgattak ki gyanúsítottként senkit a Dózsa György úti tömegbaleset kapcsán. Büntetőeljárás indult, de a körülmények tisztázása még folyamatban van.

Hivatalosan tehát annyit tudni, hogy a két kocsi karambolozott a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésénél, és az ütközés erejétől az egyik kocsi belecsapódott egy buszmegállóba.

Helyszíni információk szerint a fehér kabrió nagy sebességgel rohant bele a másik, éppen kanyarodó autó oldalába. A balesetben két ember vesztette életét, egy 23 éves fiatal és egy 37 éves férfi, öten pedig megsérültek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A 24.hu úgy tudja, hogy a fiatal a megállóban volt, a másik áldozat pedig annak a kocsinak az anyósülésén ült, amelybe belecsapódott a fehér Mercedes. A két áldozat ráadásul egy helyen dolgozott. A lap szerint mindketten egy állami cég dolgozói voltak, egyikük már több mint tíz éve, a fiatalember pedig idén tavasszal kezdett a társaságnál.

    Sajtóhírek szerint a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje vezette a kabriót. Ő két másik férfival ült a Mercedesben, de csak őt vitték el a mentők a helyszínről. A 24.hu szerint a feje erősen vérzett, és megsérült a keze is. A portál szerint a férfi barátnőjénél volt a baleset előtt, a társaság egy XIII. kerületi címről indult el.

    Kommentek:

    Top 16