• Krimi
Faktor

Nem tud megnyugodni a Dózsa György úton balesetező férfi

Az egyik sérült még mindig kórházban van, rá még több beavatkozás vár. A balesetben ütköző Mercedes sofőrje pedig szeretne segíteni, vért is adott.

Még műtétek sora várhat a Dózsa György úti baleset harmadik áldozatára. A férfit jelenleg is kórházban kezelik, legutóbb hétfőn műtöték. A Fővárosi Vízművek, ahol ő és a karambolban meghalt két ember dolgozott, felhívást tett közzé. Ebben arra kérték az összes dolgozót, menjenek el vért adni sérült kollégájuk javára.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Nem csak a munkatársak, de a baleset másik résztvevője, a vízművesek Citroënjével ütköző fehér Mercedest vezető M. Richárd is jelentkezett, hogy így is segítse a férfi felépülését.

"A barátaimmal elmentünk, és adtunk vért. Sajnos a sérült állapotáról nem tudok semmit, mert nekem nem adnak tájékoztatást. Azt is felajánlottam, hogy a két elhunyt családját anyagilag támogatnám, de eddig ez sem sikerült, mert a rendőrségen azt mondták, hogy csak a jogi képviselőjükkel vehetem fel a kapcsolatot, nevet azonban nem tudtak adni" – mondta M. Richárd a Blikknek.

A férfi azt mondta, nem tud megnyugodni: újra és újra lejátssza magában a baleset pillanatait.

Rossz érzés újra autóba ülni, mindig arra a napra gondolok. Ezeket a perceket soha nem lehet elfelejteni, belevésődnek az ember agyába

– tette hozzá Richárd, akinek a bokája tört el a karambolban.

Május 1­5­-én két autó ütközött össze a Dózsa György úton. A karambol miatt a Citroën a közeli trolimegállóba csapódott. Az autóban utazó két ember, egy 23 és egy 37 éves férfi a helyszínen meghaltak, a sofőrt kórházba vitték. Azt, hogy melyik sofőr hibázott, többek között a szakértők vizsgálatai, a térfigyelő kamerák felvételei és a tanúvallomá­sok alapján állapítja majd meg a rendőrség.

Kommentek:

Top 0