• Krimi
Faktor

Borzalmas dolgokat művelt a dorogi férfi a kislányokkal, tettét videóra is vette

Egy ismerősének kislányával fajtalankodott, de másokat is kiszemelt magának.

Egy dorogi férfi barátja gyermekét megrontotta, egy 7 és egy 6 éves kislány előtt pedig önkielégítést végzett. Nem jogerősen 9 évet kapott.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A férfi régóta ismerte a 10 éves kislány édesanyját, barátok voltak, az asszony rendszeresen rábízta gyermekét. 2016 tavaszától 2017 májusáig havonta találkozott a gyermekkel. Strandra mentek, ételt-italt vett neki, alkalmanként a kislány nála is töltötte az éjszakát. Ebben az időszakban a férfi ötször fajtalankodott a kislánnyal, amiről felvételt is készített.

A férfi tavaly június 19-én észrevett egy Esztergom-kertvárosi lakótelepen szülői felügyelet nélkül játszó 7 és 6 éves kislányt. Őket gumicukorral elcsalta, autójával egy fás, bokros területre vitte, ahol szeméremsértő módon mutogatta magát, közben önkielégítést végzett.

A rendőrség szerint az év június 27-én ismét leszólított két gyermeket, de a lányok megijedtek és elszaladtak. A rendőrök másnap fogták el.

Korábban az ügyészség azt írta, 13 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható a vádlott tettéért. Most az Esztergomi Járásbíróság a férfit kilenc év börtönre ítélte és nyolc évre eltiltotta a közügyektől. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős. A büntetőeljárás a Tatabányai Törvényszéken folytatódik. A bíróság a vádlott letartóztatását fenntartotta - tájékoztatott az ügyészség.

Kommentek:

Top 0