• Külföld
Faktor

Nehéz döntés: melyik kutya költözzön Trumppal a Fehér Házba?

A Fehér Ház nem maradhat kutya nélkül, Trumpéknak viszont még nincs háziállatuk - ezért többen is megkeresték a családfőt egy-egy állatka képével. Úgy tűnik, megvan a befutó!

Hősi katonai kutyák leszármazottja, aki szeret úszni, imádja a rántottát, és általában egy hatalmas csonttal a szájában rohangál – ő Patton, a 9 hetes kan Goldendoodle, aki hamarosan a „First Dog” lesz, amennyiben elnyeri a 10 éves Barron Trump tetszését.

Legalábbis Donald Trump egyik régi barátja, az állatvédelmi és veteránügyi tanácsos Lois Pope ebben reménykedik. A nő Hálaadáskor mutatta meg a golden retriever-pudli keverékkutya képét Trumpnak, aki csak annyit válaszolt:

„Mutasd meg Barronnak, imádni fogja!”

A kisfiú egyelőre még csak egy hatalmas mosollyal reagált Patton képére, de Pope már tudni véli: ez a kutya lesz a befutó, aki megkönnyítheti az elnöki csemete beilleszkedését az új otthonába, Washingtonban. Bár a fiú és édesanyja, Melania a tanév végéig New Yorkban marad, de ezek után a Fehér Házba költöznek, ahol Barronnak új barátokat kell találnia. Patton lehet az első - írja a Fox News.

Az Amerikai Egyesült Államokban már szinte hagyomány, hogy az elnöki családdal legalább egy házi kedvenc él együtt a Fehér Házban. Az utóbbi ciklusok elnökei egyértelműen kutyabarátok voltak, egyedül George W. Bush tartott macskát is terrierjei mellett. A legváltozatosabb állatkert viszont Rooseveltet vette körül: a kutyák, macskák, tengerimalacok és kígyók mellett még egy Joshua névre hallgató borz is lakott a Fehér Ház kertjében.

Kommentek:

Top 0