• Külföld
Faktor

Döbbenet az iskolában: így bántják osztálytársai a beteg kislányt

Havonta levágják a kislány haját a kegyetlen osztálytársai.

A kis Melissa Booth copfjait rendszeresen levagdossák az osztálytársai az iskolában, ami végtelenül felháborítja édesanyját, Samanthát. A gyermek egy ritka betegséggel született, emiatt pedig a feje kisebb, mint kortársaié, mert az agya nem fejlődött ki rendesen. A betegség miatt a hallása is rosszabb, valamint nehezebben tud összerakni mondatokat, mint egy egészséges fiatal. A dühös anya elmondta, hogy a kislány haja sokkal lassabban nő vissza a betegség miatt.

„Melissa 2017 szeptemberében kezdett új iskolájában, azóta pedig legalább 6 alkalommal vágták le a haját. Havonta ismétlődött meg a dolog. Az első alkalommal az iskola beszélt a gyerekekkel, hogy veszélyes az ollóval játszani, aztán februárban ismét megtették. Ekkor beszéltem az osztályfőnökükkel, aki megígérte, odafigyel majd rájuk. Ám ismét megtörtént, ami miatt nem vagyok elragadtatva. Szeptemberben a derekáig ért a kislány haja” – mesélte az anya.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Minden alkalommal, ha levágnak belőle, nekem is igazítanom kell, hogy megint egyenes legyen, de eltart egy ideig, míg visszanő” – folytatta Samantha, aki szerint mindegy hányszor vágják le a lánya haját, az iskola nem tesz semmit az ügyben.

    Az intézmény ezzel szemben azt állítja, minden ilyen ügyet nagyon komolyan vesznek. Samantha szerint az iskolának nem lenne szabad engednie, hogy a diákok ollót használhassanak az osztályteremben, így megoldódna az ő problémájuk is - írta a Blikk.

    Kommentek:

    Top 16