• Krimi
Faktor

Tört-zúzott és elrabolta a díszhalakat a zavart magyar férfi

A férfi egy nap alatt két helyre is betört.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Dühöngve jelent meg egy férfi Kisújszálláson egy családi háznál kedden délután. A 32 éves helyi lakos bement a melléképületben kialakított díszhaltenyészetbe, ahol több akváriumot megrongált, összetört, ezért több díszhal elpusztult. A férfi egy zacskóba összegyűjtött több halat, majd azzal együtt a főépületbe ment további értékek után kutatni.

Ott magához vett két telefont és éppen távozni akart, amikor az otthon tartózkodó sértett tetten érte. Az asszony megpróbálta feltartóztatni az idegent, aki ellökte őt. A nő azonnal értesítette a rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a támadót. A járőrök a láthatóan zavart férfit előállították a Kisújszállási Rendőrőrsre. Az elszámoltatás során kiderült, hogy R. Zoltán ugyanezen a napon Kisújszálláson bement egy ismerőse házába is, ahonnan két mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el.

A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás és lopás miatt hallgatták ki a 32 éves kisújszállási lakost, majd őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0