• Krimi
Faktor

Heroinnal bukott le a díler Újpesten

Egy gyanús férfit akkor igazoltattak, mikor kilépett a heroindíler lakásából.

Két kábítószer-kereskedőt és két fogyasztót vettek őrizetbe a rendőrök Újpesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség adatai szerint egy 33 éves budapesti nő IV. kerületi lakásán heroint árult, és élettársával, egy 34 éves férfival saját fogyasztásra is tartottak otthonukban kábítószert.

Illusztráció: freeimages

Illusztráció: freeimages

Lakásukból július 11-én dél körül távozott egy 35 éves vevőjük, akit az újpesti járőrök igazoltattak, és kábítószergyanús anyagot találtak nála. A férfi elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, ezért a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Másnap délutánra a mit sem sejtő nő találkozót beszélt meg egy 65 éves férfival, hogy anyagot vásároljon tőle: egy részét saját magának, egy részét pedig eladásra szánta. A rendőrök a IV. kerületi Munkásotthon utcai parkolóban a kábítószer átadása közben fogták el őket. A férfi autójának átvizsgálásakor készpénzt és 9 gramm heroint találtak. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őket.

A nyomozók ezután a nő lakásába is elmentek, ahol fecskendőket foglaltak le, és ekkor fogták el a nő élettársát, őt kábítószer-birtoklás miatt állították elő.

Kommentek:

Top 0