• Külföld
Faktor

Újabb rejtélyre derült fény Diana hercegnő halálával kapcsolatban

Korábban még egy magyar férfit is meggyanúsítottak azzal, hogy köze volt a hercegnő halálához.

Fotó: Wikipedia

Fotó: Wikipedia

Diana halála körül rengeteg a rejtély, és a tragédiával kapcsolatban egy magyar lesifotósra is ráirányult a média figyelme. A tapasztalt paparazzo, Veres László a többi fotóssal együtt követte a hercegnő minden lépését. A képekért saját bevallása szerint akkoriban ötmillió forintnak megfelelő összeget kapott.

A férfi a végzetes napon is Diana nyomában volt, és látta a tragédiát: a Story magazin szerint szemtanúja volt, ahogy a közel kétszázzal száguldó Mercedes egy oszlopnak csapódott, és szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Sem Diana, sem Dodi nem volt bekötve, összetörve, véresen hevertek az autóban. A végzetesen megsérült Diana állítólag azt sóhajtotta, hogy "Ó istenem", majd amikor megpróbáltak segíteni neki, akkor azt: "Hagyjanak békén."

A fotós nem sokkal később a helyszínre érkezett, és több képet is készített, de a rendőrök mindenkitől elvették a filmet. A balesetért sokáig a lesifotósokat hibáztatták, de Veres nem érzi magát vétkesnek.

A baleset lehetséges okai közt azt állapították meg, hogy a balesetező kocsi sofőrje antidepresszánsra ihatott, és nem volt józan, ráadásul az autó műszaki állapotával is voltak gondok.

Kommentek:

Top 0