• Külföld
Faktor

Diana hercegnő haláláról beszélt az egykori inas, sok mindent elárult a királyi családról

Paul Burell jól ismerte a hercegnőt.

Kitalált Diana egykori inasa, Paul Burell: a férfi 10 évig dolgozott a hercegnő mellett, így aztán jól ismerték egymást.  Paul Burrell jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel, ahol Dianáról is rengeteget mesél a valóságshow többi szereplőjének.

A férfi többek között azt is elmondta, hogy szerinte a hercegnő édesanyja tehetett arról, hogy előjöttek lánya mentális zavarai. Köztudott ugyanis, hogy Diana hercegnő volt az első a királyi család tagjainak történetében, aki nyíltan beszélt a lelki problémáiról, valamint, hogy anorexiával és bulimiával küzdött. Szerinte Diana saját magát hibáztatta azért, mert az anyja elhagyta őket, és ezt nem tudta feldolgozni élete során, ráadásul sokszor úgy érezte, az asszony csak kihasználja őt.

Paul Burrell a hercegnő halálát is felidézte a műsorban: könnyek között mondta el, hogy ő halálakor folyamatosan arra kérte Dianát, hogy keljen fel, nem halt meg, ne játszadozzon ezzel. Burrell azt mondja, örökké őrizni fogja Diana emlékét, aki utoljára arra kérte őt, hogy mindig legyen vele - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A férfi egy másik epizódban azt a jelenetet elevenítette fel, amikor egy felvonuláson egy lovaskocsiban ül II. Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Bahrein szultánja. A közönség épp dalokat énekelt, miközben a királyi pár és a vendégük beszélgettek. Egyszer csak az egyik ló szellentett egyet és kellemetlen szag lepte el a lovaskocsit. Ekkor a királynő így szólt a szultánhoz: „nagyon sajnálom ezt a szörnyű zajt", mire a szultán bizalmasan odafordult hozzá és azt válaszolta: „tudom, felség, gondoltam, hogy csak a lovak voltak".

    Kommentek:

    Top 16