• Krimi
Faktor

Gyerekeket lopott meg a takarítónő az iskolában

Húsz iskolás gyerektől lopott egy takarítónő Esztergomban. A rendőrségen a napokban kihallgatták az ügyben, és kihallgatás közben derült ki, hogy az 53 éves nő egy boltban is lopott december 21-én. Egy vásárló pénztárcáját vitte el.

Illusztráció

Illusztráció

A nyáron történt lopások miatt szerette volna kihallgatni J. Józsefnét az esztergomi rendőrség, ezért hívták be december 30-án. Az asszony egy esztergomi iskolában takarított, és szabadon bejárhatott a tantermekbe. Amikor a gyerekek nem voltak ott, kivette a táskájukból a pénzt. Összesen 20 gyereket lopott meg így. Feljelentést tett az iskola, és a rendőrség hamarosan megtalálta a takarítónőt.

A nő beismerte a lopásokat, és az ügy részleteiről beszéltek december 30-án a rendőrségen. A nyomozónő nemrég egy másik lopási üggyel is foglalkozott, ott egy boltban lopott el egy nő egy pénztárcát. A bolt kamerájának a felvételén többször is megnézte a tolvajt, és arra jutott, hogy csak a takarítónő lehet az, aki ellen az iskolai lopások miatt már nyomoznak. A rendőrnő megmutatta a felvételt a takarítónőnek, és a nő beismerte, hogy valóban ő van azon a felvételen. Miközben egy asszony a pénztárnál a kosarába pakolt, letette maga mellé a pénztárcáját. Az 53 éves takarítónő egy mozdulattal eltette, majd távozott a boltból.

J. Józsefné csak a készpénzt tartotta meg, az iratokat eldobta. Most két lopás miatt nyomoznak ellene - írta a police.hu.

Top 0