• Belföld
Faktor

Mentőhelikoptert riasztottak Délegyházára: azt hazudta, gyereke fuldoklik, hogy kutyáját mentse

A gazda félt, hogy kutyájához nem menne ki a segítség. A kutyán azonban így sem tudtak segíteni.

Egy kétségbeesett férfi hívta a mentőknek pénteken azzal, hogy az ötéves gyermeke fuldoklik az egyik délegyházi bányatóban. A mentők azonnal mentőhelikoptert és csepeli esetkocsit küldtek.

A helyszínre először kiérkezett mentőhelikopteresek megdöbbenésükre viszont a vízben nem egy ötéves gyereket találtak, hanem egy ötéves bokszert A férfit azonnal felelősségre vonták, aki elmondta, direkt vezette őket félre azért, hogy élesszék újra kutyáját.

A légi egység ezek után lemondta földi egységeket. A kutya gazdája kérlelte a légi mentőket hogy próbálják meg megmenteni a szeretett állatot. A mentők 20-30 percen keresztül megpróbálták újraéleszteni a kutyát, de nem tudták megmenteni.

A hirpress.hu azt írja, hogy a riasztott földi egységek éppen a közelben voltak,  ezért odamentek a helyszínre. A portál szerint a kutya gazdái nekik támadtak, majd felelősségre vonták őket a késlekedésükért és őket is okolták a kutya elvesztése miatt.

A portál úgy értesült, hogy az OMSZ büntető feljelentés tesz az ügyben. Az OMSZ sajtóügyeletét is keresték, de onnan egyelőre nem érkezett válasz.

Kommentek:

Top 0