• Külföld
Faktor

Megerőszakolta és megölte lánya osztálytársát a kegyetlen férfi

Felesége már korábban öngyilkos lett.

Halálra ítéltek Dél-Koreában szerdán egy férfit, aki megerőszakolta és meggyilkolta lánya osztálytársát - közölték helyi igazságügyi hatóságok.

A 36 éves Li Jung Hak bevallotta, hogy tavaly szeptemberben saját otthonában megfojtotta a 14 éves lányt, akit előzőleg bedrogozott, majd fajtalankodott vele. A bíróság a férfi lányát négy év börtönnel sújtotta, mert otthonukba csalta osztálytársát, később pedig segített apjának a holttest eltüntetésében.

Az eset hatalmas felháborodást váltott ki Dél-Koreában, ahol a férfi ismert volt egy korábbi tévéműsorból, amelyből kiderült, hogy egy ritka fogbetegségben szenved, és lányával - akinek hasonló betegsége van - nagy szegénységben él.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A bíróság kiemelte, hogy Li nem tanúsított megbánást, sem együttérzést áldozata iránt. A bírák szerint a férfi javíthatatlan, később hasonló vagy ennél súlyosabb büntettet követne el - írja az MTI. Linek azt is felrótták, hogy prostitúcióra kényszerítette a feleségét, akit legalább egy tucatnyi férfival kényszerített szexre. Verte, a szexuális légyottokat pedig filmre vette. Felesége tavaly szeptemberben öngyilkos lett.

    A férfit csalással is megvádolták, mert a lánya fogbetegségének kezelésére adományokból összegyűjtött 873 ezer dollárnyi (220 millió forint) összeget magára költötte. Luxuskörülmények között élt a kormányzattól kapott támogatásokból és adományokból, amelyeket azoktól kapott, akik megsajnálták a tévében bemutatott nyomorúságát.

    Kommentek:

    Top 16