• Krimi
Faktor

"Remélem megrohadsz" - írta férjének a gyerekgyilkos édesanya

Megtalálták a rendőrök annak az édesanyának a búcsúlevelét, aki múlt hónapban ölte meg gyermekeit, külön élő férje új barátnőjét, illetve saját magát Dél-Karolinában.

Jessica Edens a Pickens County Sheriff hivatal szerint 3 levelet hagyott hátra. A nő mindkét gyermekét fejbe lőtte, majd magára irányította a fegyver csövét. Az egyik levélben azt írta volt férjének, Ben Edensnek:

Remélem, hogy egy nap megrohadsz azért, amit velem és a gyerekeimmel tettél. Már nem tudsz minket bántani. Egy békés helyen vagyunk. Remélem, hogy fájdalomban, szégyenben és bűntudatban éled le a hátralévő éveid.

Ben Edens új szerelmét, Meredith Rahemet július 13-án találták holtan egy parkolóházban. A nőt agyonlőtték. Néhány kilométerrel arrébb pedig Jessica Edens és két gyermeke, az 5 éves Harper, valamint a 9 éves Hayden holtteste feküdt. A nő kocsijában voltak, az autó motorja még járt.

Harper a nő első házasságából született, az ő édesapjának Jessica Edens azt üzente, hogy nem akart neki ekkora fájdalmat okozni, és hálás az első gyermekéért – írja a Yahoo.

Kommentek:

Top 16