• Belföld
Faktor

Valami nagyon furcsa dolog okozott füstmérgezést Debrecenben

A debreceni rendőrök két férfin segítettek, akik nem tudtak kijutni füsttel telítődött lakásukból. Valamit a gázon felejtettek, és ez majdnem tragédiához vezetett.

A csütörtökre virradó éjjel, 1 óra 50 perckor tett bejelentést egy nő, mert Debrecenben, egy Füredi úti társasház földszinti lakásába a szellőzőn keresztül füst szivárgott. A bejelentő elmondta, hogy a füst feltételezhetően egy első emeleti lakásból jön.

A járőrök már a lépcsőházban érezték a füstöt, ezért az első emeleten lakókhoz becsengettek és lekísérték őket az udvarra. Az egyik lakás ajtaját – amelyen keresztül a füst szivárgott – a rendőrök többszöri felszólítására sem nyitotta ki senki. A rendőrök megtudták, hogy két fiatal tartózkodik a lakásban, az ajtót berúgták és bementek.

Ez a beazonosíthatatlan dolog vezetett kis híján tragédiához. Forrás: police.hu

Ez a beazonosíthatatlan dolog vezetett kis híján tragédiához. Forrás: police.hu

EZT IS AJÁNLJUK:

    A sűrű füsttel teli szobában a járőrök megláttak egy fiatal férfit, aki már rosszul volt és nem találta a kiutat, őt a friss levegőre vitték. A 27 éves férfi elmondta, hogy barátja még mindig bent alszik az egyik szobában. A rendőrök visszamentek a lakásba, majd a hálószobában megtalálták az ott alvó 22 éves fiút, akit kivittek és a társasház udvarán biztonságba helyeztek. A katasztrófavédelem munkatársai megtették a további helyszíni intézkedéseket.

    A police.hu szerint a konyhában a két férfi a bekapcsolt tűzhelyen felejtett egy fazekat. A mentők a két lakót kórházba vitték a további orvosi ellátásuk érdekében.

    Kommentek:

    Top 16