• Belföld
Faktor

Gyerekei kitartanak a darnózseli hentes mellett, a férfi mással nem is beszél

Új életet kezdett a gyilkossággal vádolt férfi.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Már nem hentesként dolgozik az a darnózseli férfi, akit még mindig azzal vádolnak, hogy megölte gyógytornász feleségét, és a maradványait eltüntette – tudta meg a Bors. A lap szerint N. János próbál új életet kezdeni.

A férfi huszonnyolc hónapig volt előzetesben, majd tavaly decemberben a Tatabányai Törvényszék bizonyítottság hiányában első fokon felmentette a súlyos vádak alól. Mint ismeretes: a vádhatóság szerint N. az alagsori hentesüzemében eltüntette a felesége maradványait egy darálóban, miközben fia a szomszéd szobában aludt. Amit nem sikerült megsemmisíteni, szétszórta egy közeli réten.

A férfi szabadulása után először Mosonmagyaróvárra költözött, az­tán mégis úgy döntött, hogy otthon, Darnózselin kezd új életet.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Nem beszél senkivel, csak a családjával tartja a kapcsolatot. Biztos szándékosan, nehogy mondjon valamit, ami aztán az ügyre nézve rosszat tesz neki. Autóval megy mindenhová

  – mondta a Borsnak egy helybéli asszony. A faluban megoszlanak a vélemények a férfiról, de a legtöbben már nem akarnak foglalkozni az üggyel. Mások azt mondják, a férfi nyugodt ember volt a mindennapokban, őket nem bántotta.

  N. újra dolgozik, de állítólag nem a szakmájában. Munkáltatója nagyon elégedett vele, két gyereke pedig a mai napig kitart mellette.

  A 40 éves gyógytornász, K. Judit 2014 májusában, amikor végzett a munkahelyén, bezárta a rendelőt, és többé nem látta senki. A bíróság csak annyit tud biztosan, hogy elhunyt. De hogy milyen módon, és hol lehetnek a maradványai, arra nincs biztos válasz.

  Kommentek:

  Top 16