• Külföld
Faktor

Dallas: nem nyugszik a város, újra pattanásig feszült a helyzet

Ismét azzal fenyegetőztek ismeretlenek, hogy rendőröket ölnek meg Dallasban. Szinte háborús állapotok vannak a városban: a kapitányság épületét páncélozott járművek védik, a belvárost lezárták.

Újabb rendőrgyilkosságokkal fenyegették szombat este a dallasi rendőr-főkapitányságot, és emiatt a város egész területén megemelték a biztonsági intézkedéseket.

A dallasi rendőr-főkapitányságra névtelen üzenet érkezett arról, hogy egy houstoni csoport rendőröket akar megtámadni, illetve meggyilkolni Dallasban.

A belvárosban lévő rendőr-főkapitánysághoz páncélozott járművet vezényeltek, az épülethez vezető utakat lezárták, a városban felfegyverzett rendőrök járőröznek. A dallasi gyorsforgalmi vasút átmenetileg felfüggesztette járatait.   

A rendőrség Twitteren cáfolta azokat az elterjedt híreket, amelyek szerint újabb lövések dördültek volna el abban a parkolóházban, ahol Micah Johnson lövöldözött.

A 25 éves Micah Johnsonról szombaton újabb információk derültek ki: a rendőrök által robotbombával likvidált férfit - aki az amerikai hadsereg tartalékosa volt - korábban hazaküldték az afganisztáni szolgálatból, mert szexuálisan zaklatta egyik női katonatársát.

Kommentek:

Top 0