• Külföld
Faktor

Dagad a botrány: kényszerből vállalta a leszbikus jelenetet a színésznő

A producer persze mindent tagad.

Salma Hayek is megszólalt a Hollywoodban tomboló szexuális zaklatási botránnyal kapcsolatban. A színésznő a sokadik a sorban, aki megvádolta Harvey Weinstein producert.

Az ő szemében nem voltam művész, még csak ember sem. Egy tárgy voltam. Nem egy senki, hanem egy test

– mondta Salma Hayek a filmmogulról, aki állítása szerint éveken át zaklatta őt, pedig ő határozottan visszautasította közeledését.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Mint kiderült, a producer zuhanyt, masszázst, sőt orális szexet is ajánlott Hayeknek, de mivel a gyönyörű színésznő nem adta be a derekát, egyre agresszívebb lett. Még azzal is megfenyegette őt, hogy megöli - írja a Daily Mail.

  Salma Hayek beszélt a Frida című film forgatásáról is, amelynek nemcsak főszereplője, hanem társproducere is volt. Weinstein akkor azzal zsarolta meg, hogy csak akkor mutatja be a filmet, ha lesz benne egy leszbikus, meztelen szexjelenet Ashley Judd színésznővel. Hayek a film miatt beleegyezett ebbe, de a jelenet forgatásának napján teljesen összeomlott.

  Nem azért volt, mert meztelennek kellett lennem egy másik nővel. Hanem azért, mert Harvey Weinstein miatt kellett vele meztelennek lennem

  – mondta a színésznő, aki mindvégig rettegett a producertől. Az üggyel kapcsolatban a filmmogult is megkereste a sajtó.

  Weinstein szóvivőjén keresztül cáfolta Hayek állításait, szerinte azokból egyetlen szó sem igaz. A Frida forgatásáról pedig azt mondta a producer, hogy nem kellett győzködnie a színésznőt, magától vállalta a leszbikus jelenetet.

  A zaklatással vádolt filmes még azt is hozzátette, hogy mindent megtett Hayek sikeréért, hisz a Frida esetében a nála sokkal népszerűbb Jenifer Lopez helyett kapta meg a szerepet.

  Kommentek:

  Top 16