Eltűnt egy cukorbeteg kislány a kórházból, nagy veszélyben lehet

A kilencéves londoni kislány súlyos cukorbetegségben szenved, egyelőre hiába keresik.

Mashael Aldosarit sürgős kezelésre vitték be a londoni St. Mary kórházba, de a kislány eltűnt, mielőtt elláthatták volna az orvosok.

A Scotland Yard szerint a lány a szüleivel és az öccsével érkezett a kórházba vasárnap délután, miután rosszul lett. A család viszont két órával később eltűnt, még mielőtt megkaphatta volna a szükséges kezelést. A rendőrség szerint a kislánynak magas a vércukorszintje, ami azt jelenti, hogy kezelés híján bármikor kómába eshet.

A szülők találkoztak a kórházi személyzettel, elmondták nekik a kislány nevét, de a rendőrség nem biztos benne, hogy valós adatokat adtak meg. A saját nevüket nem árulták el, így nagyon keveset tudni róluk. A kórházban azt mondták, hogy a fiuk kórházi kezelése miatt utaztak Nagy-Britanniába, de a rendőrség szerint ez valószínűleg nem igaz. Gyanítják, hogy kuvaiti származásúak.

A rendőrség most megpróbálja felvenni a kapcsolatot a többi hatósággal, hogy kiderítsék, mikor érkezett a család az országba, és kik ők. A legfontosabb viszont az, hogy a kislány megkapja a sürgős ellátást – írja az Independent

Kommentek:

Top 0