• Krimi
Faktor

Egy másik meccsen is botrány tört ki, felvételek jöttek a vasárnapi rendbontásról

A szurkolók rendeztek rendbontást a vasárnapi mérkőzés után.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába vasárnap este fél nyolc körül érkezett bejelentés arról, hogy a PMFC – Dabas labdarúgó mérkőzés végén több szurkoló betört a pályára. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy egy vitatott bírói döntés után a hazai szurkolók a pályára petárdákat dobtak, majd a lelátót elválasztó kapun lévő láncot leszakítva bementek a pályára. A helyi biztonsági szolgálat munkatársai a játékvezetőt és játékosokat bekísérték az öltözőépületbe, így az eset kapcsán senki nem sérült meg. A bejelentést követően a rendőrök a szükséges létszámmal jelentek meg a helyszínen, és rövid időn belül helyreállították a rendet. A szurkolók a stadionból való távozás során az épületben egy falat, valamint a stadion előtt egy rendőrautót rongáltak meg.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetőit beazonosították, ezzel összefüggésben hétfőn délelőtt egy 48 és egy 31 éves férfit állítottak elő a Pécsi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásuk, valamint a további elkövetők felkutatása folyamatban van. A rendőrkapitányságon külön nyomozócsoportot állítottak fel az ügy részleteinek mielőbbi tisztázása érdekében.

A férfiak ellen csoportos garázdaság, és rongálás miatt a Pécsi Rendőrkapitányság indított nyomozást - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0