• Külföld

Csontsoványan talált rá a boszorkánynak hitt kisfiúra, mostanra felhizlalta

Nyolc hét alatt helyre jött az a 2 éves kisfiú, akit csontsoványan talált meg egy nő az utcán Nigériában. Azért dobták ki a szülei, mert azt hitték boszorkány.

Nyolc hónapig élt az utcán a kétéves kisfiú Nigériában, mire egy segélyszervezet munkatársa megtalálta. Hope-nak, vagyis reménynek nevezte el. A dán nő, Anja Ringgren Lovén Nigériában működtet egy központot, ahol az utcára kidobott gyerekek orvosi ellátást és ételt kapnak és tanítják is őket. Ő talált rá a kisfiúra az utcán január 31-én.

A fiút azért dobta ki a családja, mert azt hitték róla, hogy boszorkány. Nyolc hónapig élt az utcán, csontsoványra fogyott, hiszen csak azt tudta enni, amit a járókelők adtak neki. Ráadásul a szervezete tele volt férgekkel.

A nő azonnal kórházba vitte a kisfiút. Itt gyógyszereket kapott, valamint vérátömlesztésre is szüksége volt. Az elmúlt 8 hétben a gyerek szinte teljesen rendbe jött. Anja Ringgren Lovén új képeket tett közzé a Facebook oldalán, amin Hope látható. A fiúra szinte rá sem lehet ismerni, jól táplált lett, az arca és a hasa is kigömbölyödött. Boldogan mosolyog a képeken, látszik, hogy jól érzi magát. A nő azt is írta, hogy Hope-nak van egy veleszületett betegsége, de hamarosan megműtik.

Top 0